TomTom og Sima inngår samarbeid i Norge

Amsterdam, Nederland, 22 april 2016 TomTom (TOM2), en global leder innen navigasjon og kartprodukter, og norske Sima AS, en av Norges ledende utviklere av programvare for veivedlikehold og driftssystemer, kunngjør i dag et samarbeid for å tilby Sima24 applikasjoner basert på TomTom BRIDGE løsningen. TomTom BRIDGE er en maskinvareplattform som sømløst kobler forretningsapplikasjoner med TomTom teknologi.

 

Niels Amlie, produktsjef, Sima, sier: "Nå som veivedlikeholdsbransjen beveger seg mot økte krav til effektivitet, nøyaktighet og dokumentasjon, er det bare naturlig å tilby løsninger som tilfredsstiller disse kravene. De fleste driftskontrakter krever nå full overensstemmelse, inkludert digital/fotodokumentasjon og sikker lagring. TomTom BRIDGE gir en innovativ, pålitelig og robust løsning på disse behovene."

 

Sebastien Ruffino, VP Sales, B2B Produkter, TomTom, sier: "TomTom har vært partner av Sima i mange år, så det er fantastisk at den nye muligheten som tilbys av TomTom BRIDGE blir utnyttet så effektivt. Sima har utviklet en sømløs prosessflyt og samarbeid med TomTom BRIDGE, noe som resulterer i store effektiviseringsgevinster. Ved å benytte TomToms åpne Android ™ * plattform, og TomTom navigasjon, har Sima sin integrering forenklet feltarbeid og overvåking, samt effektivisert arbeidsdagen for sine kunder og samarbeidaprtnere. "

*Android er et registrert varemerke for Google Inc.  

Karoline Kristiansensvei 1
0661 OSLO
Tlf: 22 19 90 20
Epost: firma@sima24.no